Flekkefjord kunstforening skal i samarbeid med Spira arrangere tre kvelder i vår med KunstPrat. Dette er en annen måte å drive kunstformidling på enn ved utstillinger. Vi er inspirert av Sørlandets kunstmuseum som har ArtTalk hver uke, og nå skal vi i Flekkefjord starte vår lokale KunstPrat.  Det er en hovedinnleder hver kveld, og vi inviterer til samtale omkring kveldens tema. Vi starter allerede 10. mars med Alfred Vaagsvold som vil snakke om tema, Kunst med meining  – en tittel som er både brukelig og ubrukelig –  så her er det mulighet for refleksjon. 24. mars fortsetter Daniel Moreno og Joel Toledo. De to står sammen bak et gatekunstverk i Kirkegaten og vil snakke om kunst i det offentlige rom.  Endelig kommer Christian Sunde 21. april og innleder til samtale om stedsspesifikk kunst – kunstverk som er bundet til bestemte steder, slik som Rød løper er det.

Med disse tre kveldene ønsker vi å skape ny forståelse av kunst i nære omgivelser og betydning av kunst i sin alminnelighet.

Kategorier: Ukategorisert